16-04-2012: Første point på kontoen
Sæsonens anden kamp for CFC blev spillet fredag den 13/4 mod Valhalla FC på Kløvermarken. Trods trist og gråt vejr var både Anker, Alvarez og Tornsberg mødt op for at støtte CFC. De stod og hyggede sig på sidelinjen under deres paraplyer og guffede poloer. Før kampen var der enighed om, at vi nok hellere måtte spille lidt defensivt som udgangspunkt. Resultatet fra første kamp spøgte stadig, og nogen havde bemærket, at Valhalla FC havde vundet deres første kamp stort.

Efter en rodet start på kampen lykkedes det CFC at komme foran på et flot mål af Hess, der langt udefra placerede en hård flad bold ved den ene stolpe. Valhallas bemærkelsesværdigt lange målmand var uden chance for at nå derned. Herefter blev det en hård kamp for at holde føringen. Valhalla udlignede. Så kom vi foran igen. Så blev der udlignet. Og sådan fortsatte det. Valhalla havde klart bolden mest, men havde svært ved at spille sig igennem CFCs defensiv. Med to skarpe kontramål af debutant Bo, der siden blev kåret til MoM, og et klassisk Jødeklumpspilsmål blev stillingen 4-3 hen mod slutningen af anden halvleg. En ufortjent sejr føltes inden for rækkevidde. Men nej. Efter en heroisk fight det sidste kvarters tid knækkede CFC til sidst, og Valhalla kunne fortjent udligne til slutresultatet 4-4.

Ovenpå kampen var der skuffelse og delte meninger. Nogen mente, at vi burde have spillet mere offensivt, nu hvor modstanderne ikke var bedre. Andre mente, at det havde være katastrofalt, og at vi spillede på den rigtige måde mod et klart bedre hold. Andre igen havde mest øl og shots i tankerne. Dem blev der drukket mange af senere på aftenen.