29-04-2012: Sol og græs, men uafgjort igen
Sæsonens tredje kamp for CFC den 21/4 mod FC 76RNR var tæt på aldrig at blive spillet. Modstanderne mødte ikke op til tiden, og dommer Per Brandt var millimeter fra at notere 3 point til CFC, da en spiller fra FC 76RNR kom sprintende, undskyldte mange gange og forsikrede om, at resten af holdet var lige på trapperne. Per var vred og ville aflyse kampen, men billige point er ikke CFC-stil, og efter lidt snak frem og tilbage blev alle enige om, at kampen skulle spilles. Nu var det jo også en af sæsonens få kampe på græs, og solen skinnede.

Selve kampen var ikke noget at skrive hjem om. Græsunderlaget var uvant og CFC fik aldrig rigtig spillet til at køre. FC 76RNR havde held med at presse højt på banen, så mange bolde blev sparket frem uden at det førte til ret meget. Omvendt havde modstanderne også svært ved at komme til chancer. Første halvleg sluttede 0-0. Anden halvleg var mere af det samme, indtil FC 76RNR kom foran 1-0 efter et kontraløb. I målet fik Anker først parreret bolden, men desværre røg den tilbage til modstanderen, der således i to forsøg kunne sparke den i mål. Herefter satsede CFC mere offensivt, hvilket resulterede i flere farlige situationer ved hjørnespark. Mod slut valgte K. Nøhr, som i første kamp, at lege håndbold i feltet - denne gang heldigvis i den rigtige ende. Straffe og Jacob kunne sikkert udligne til 1-1, der blev kampens resultat.

Bagefter var der let skuffelse, men ingen sure miner. 1-1 var et fair resultat af en kamp, der havde været lige hele vejen igennem. Anker blev kåret til MoM, og det blev fejret med øl i solen til alle pånær Jacob og Bo, der selv mente, at de ikke havde fortjent det.