10-05-2012: Endnu et ærgerligt nederlag
Lørdag den 5/5 mødte CFC i sæsonens femte kamp Evil Foot United. Trænerteamet havde lagt taktikken der skulle sikre CFC den første sejr i 2012 - all out attack. Ikke så dårlig en taktik skulle det vise sig, for CFC sad fuldstændig på kampen hele første halvleg. Overalt på banen pressede CFC som en flok glubske hunde, og det førte til mange gode målchancer. Men som i de forudgående kampe manglede CFC skarpheden foran mål, og da Evil Foot United hen mod slutningen af første halvleg scorede på deres første rigtige chance i halvlegen, begyndte det at ligne en mønster, der er set før i CFCs kampe.

Anden halvleg var mere lige. Første halvlegs helbanepres havde kostet kræfter, så selvom CFC stadig sad tæt på modstanderne, blev nærkampene ikke længere vundet hver gang. Evil Foot United kom bedre med i kampen og CFCs spil blev dårligere. To mål af Nøhr og Cap holdt CFC inde i kampen, men bagude var den berømte CFC-gavebod åbnet. Et ok mål og to foræringer betød at Evil Foot United kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med resultatet 4-2.

Endnu engang måtte CFC lide et bittert nederlag, denne gang i en kamp, som burde have været vundet alene på en suveræn første halvleg. Kampens spiller blev Cap, der udover at score et mål vandt megen sympati ved give en modstander en flyvskalle. Tak til Alvarez, der som eneste CFC-supporter var mødt op i Valby.