15-06-2012: Point mod topholdet
Søndag den 3/6 skulle CFC forsøge at rejse sig mod topholdet Stripes United ovenpå to nederlag. Stemningen i truppen var overraskende god inden kampen, og flere gik med en lille fornemmelse i maven af, at vi godt kunne drille topholdet. Denne fornemmelse blev ikke mindre af, at trænerteamet ligefrem havde valgt at tilføje en ’drillepind’ til opstillingen i form af en offensiv spiller, hvis primære opgave skulle være at forstyrre modstandernes forsvar.

Kampen blev fløjtet i gang og Stripes United fik straks en lektion i, hvor vigtigt det er at være klar fra start. Første gang de tabte bolden blev de prompte straffet af en giftig CFC-kontra, hvor Alf kunne score sit hidtil kun andet mål i sæsonen. En fantastisk start, der få minutter senere blev endnu mere fantastisk, da Bo på et nyt lynhurtigt CFC-opspil kunne score til 2-0. Stripes var i chok, men blev hurtigt meget beslutsomme og koncentrerede. De havde ikke tænkt sig at tabe til et bundhold. CFC vidste godt hvad klokken var slået og sørgede for at pakke sig godt og dygtigt, hvilket kombineret med en sjælden omgang held betød, at CFC kunne gå til pausen foran 2-0.

I anden halvleg holdt CFC disciplineret fast i en defensiv position, hvilket medførte at Stripes United blev stadig mere indebrændte og ubehagelige at spille mod. Cirka midt i halvlegen kunne CFC ikke længere modstå presset og måtte se sine modstandere score til 2-1 og siden 2-2. Men da havde Bo ’Drogba’ Præsius fået nok af beskyldningerne om at CFC spillede ’Chelsea-bold’ og valgte derfor at give svar på tiltale ved at gå solo og score til 3-2. Herefter blev der kæmpet heroisk de sidste minutter for at holde føringen. Desværre nåede Stripes at få udlignet kort inden slutfløjtet og fik dermed forhindret årets overraskelse i C-rækken. Hos CFC var der tilfredshed med resultatet trods den sene udligning. Målmand Nøhr blev kåret til MoM.