28-03-2013: Bundgyser i række C-5
Fredag den 8/6 var CFC stærkt presset til at hente en sejr mod Joint Fighters - et af de få hold, der stadig lå under os i tabellen. Ellers ville det begynde at lugte af nedrykning. Det samme gjaldt selvfølgelig for modstanderne, så der var lagt op til en intens kamp.

Kampen blev spillet på en regnvåd bane, og CFC havde svært ved at vænne sig til boldens fart. Efter en periode med chancer i begge ender lykkedes det langsomt men sikkert for CFC at få overtaget i kampen, men det kneb med skarpheden foran mål. Det skal dog siges til CFCs offensive spilleres forsvar, at Joint Fighters klart bedste spiller var deres målmand.

Mod slutningen af første halvleg fik CFC en gylden mulighed for at komme foran på et straffespark, men Danmarks engang næstmest sikre inderside aka Jacob svigtede. Valby park var i chok. Der skulle gå 40 minutter af kampen inden CFC langt om længe fik puttet bolden i nettet. Fra højre fløj fik Bo lavet karrierens første assist fladt ind over til Alf, der med stor vilje og dygtighed fik drejet bolden i mål. Så var der langt om længe hul på bylden. Bo og Jens fik kort efter scoret til 2-0 og 3-0 inden Vendelbo mod slut lukkede kampen med et dejligt langskud til 4-0. Dermed fik CFC endelig hentet sæsonens første sejr. MoM: Alf.