28-03-2013: CFC tilbage fra sommerferien med en sejr
CFC startede efterårssæsonen op torsdag den 9/8 mod Valhalla FC. Der var stor usikkerhed om formen hos de enkelte spillere, for det var ikke lykkedes at få samlet CFC til en eneste træning i løbet af sommeren.

Noget tydede dog på, at mange hos CFC havde holdt formen ved lige i løbet af sommeren, for der blev leveret mange gode præstationer på holdet. Valhalla derimod syntes at have ligget i sprut hele sommeren, for de virkede tunge og modløse og et stykke fra det niveau, de viste i sæsonens første opgør mod CFC.

Forårets mange skuffelser virkede glemte hos CFC, som sprudlede af spilleglæde godt opmuntret af en hidsig men flot vikarmålmand Gøgler. Fra sidelinjen styrede Anker tropperne med stor autoritet. Ca. midt i første halvleg kunne Tornsberg bringe CFC foran efter smukt kombinationsspil med Alf, og kort inden halvleg fik Gun øget til 2-0 på et klassisk tonsermål. Hans første mål siden 2008.

Efter halvlegen var der igen mål af Tornsberg, inden Valhalla fik reduceret på et tyndt straffespark. Straks efter reduceringen fik Vendelbo dog scoret til 4-1, og så var Valhalla knækket. At Gun derefter kunne score for anden gang i kampen - sit kun tredje mål i CFC-karrieren – siger alt om, hvor meget plads og overtag CFC nu havde. Nøhr bragte CFC på 6-1 med en flot helflugter, inden Jøden lukkede med et af sine karakteristiske halvtliggende (ham selv) vristspark. MoM: Tornsberg.