16-05-2012: Stærk fight gav endnu et point
Sent fredag den 11/5 spillede CFC sæsonens sjette kamp mod Cph.Celtic-1. Der gik en hård vind hen over Kløvermarken, og da Hess havde glemt, at man altid skal vælge krone, måtte CFC spille hele første halvleg i en stærk modvind. Det blev derfor meget svært for CFC at komme frem over banen, og den offensive taktik der var lagt blev hurtigt droppet. Celtic spillede fornuftig fodbold og havde CFC presset i bund de første 20 minutter af kampen. Kun held og en række gode redninger af Mordos forhindrede at Celtic kunne bringe sig foran. Sidst i halvlegen kom CFC bedre med og fik tilkæmpet sig et par store chancer, der på det skammeligste blev misbrugt. Alligevel kunne CFC være yderst tilfredse med 0-0 ved pausen.

Anden halvleg var en helt anden kamp. Nu havde CFC medvind og derfor markant lettere ved både at dække af for Celtic og få noget ud af det fremadrettede spil. Celtic var dog stadig farlige, og det krævede en voldsom fight og viljestyrke fra CFCs side at holde sig inde i kampen. Heldigvis er det her CFC er bedst, og det lykkedes at få mulet Celtic, som ellers ikke var hverken slappe eller sarte. Særligt Ladegaard udmærkede sig ved at vinde et par drabelige nærkampe. Gøgler kom i karambolage med Celtics målmand, så begge måtte ud en tur, og senere fik Tornsberg et gult kort, som dommeren mente, at han havde sparet sammen til.

Cirka ti minutter inde i halvlegen bragte Celtic sig foran 1-0, men kort tid efter kunne Hess udligne, så ingen af holdene fik nogensinde rigtig overtaget og kampen sluttede dermed 1-1. I CFC-lejren var der stor tilfredshed med resultatet. Kampens spiller blev Mordos foran K. Nøhr, der for anden kamp i træk måtte tage til takke med at blive silver-MoM.