02-06-2012: 8-2 og 8-2
Det har ikke kriblet i hænderne for at få skrevet referater fra CFC's to seneste kampe. Begge er nemlig endt med nederlag på 8-2, og ikke nok med det så har CFC leveret pænt ringe præstationer i begge kampe.

Værst var første kamp mod FC Popcorn, hvor CFC løb hovedløst rundt på banen i et mislykket helbanepres. Det var Popcorn for gode til at lade sig stresse af, og de havde let spil, særligt i anden halvleg, hvor CFC i flere situationer helt glemte at dække op. En kollektiv off-day med mange præstationer under niveau. Mindst ringe var Cap, som derfor blev MoM.

Kampen mod G&T var lidt bedre. Organisationen var på plads, og CFC's spil pænt i perioder, men til gengæld var det mod sæsonens hidtil stærkeste modstander. G&T kom til flest chancer og var en fortjent vinder, selvom de fik en række lidt heldige mål, eks. hvor bolden blev afrettet. MoM blev Jøden.

Nederlagene har givet anledning til megen diskussion af taktik, og af hvem der godt kunne trænge til at tabe et par kilo. Sikkert er, at noget skal forbedres.