28-03-2013: CFC væk fra nedrykningspladserne efter storsejr
Lørdag den 16/6 skulle CFC møde Tybjerg GF i endnu en bundgyser. Vikarierende coach Alf havde blæst til offensiv med en ny opstilling og ved at sætte målfarlige spillere på alle pladser.

Der skulle ikke gå mange minutter inden Bo scoret til 1-0 og Jacob til 2-0. Det afgjorde stort set kampen i hovedet på mange CFC’ere, som begyndte at miste fokus og spille udisciplineret. Coach Alf var rasende, men det blev ignoreret over en bred kam. Der var nu også mere tale om en forspildt mulighed for at spille rigtig god fodbold frem for en nødvendighed, for oppe i front var Bo knivskarp. Seks mål fik han banket i kassen i løbet af kampen, hvilket aldrig før er set i CFCs historie. Med yderligere to flotte mål af Tornsberg, som dermed også fik vist sit gamle målinstinkt, kunne CFC tage en tiltrængt storsejr på 9-2.

Sejren var aldrig rigtig i fare. Kun omkring reduceringen til 4-2 havde Tybjerg lidt momentum, men det fik Bo hurtigt sat en stopper for. Med to sejre i træk over de to andre bundhold fik CFC således afværget nedrykningsfaren i denne omgang. MoM: Bo.